Choď na obsah Choď na menu

Özil och Sanchez ge Arsenal smal seger på Middlesbrough

18. 4. 2017

Arsenal måndag med bort Billiga fotbollströjor spel med Middlesbrough i en 1-2 seger. Arsenal efter fyra på varandra följande ligan nederlag på utländsk mark lyckats igen för att vinna en bortamatch i Premier League. Mesut Özil och Alexis Sanchez gjorde målen för Arsenal.

Arsenal gör en inte alltför bästa tiden i ligan. Av de fem senaste matcher endast slog West Ham United. Den bortamatch mot Middlesbrough var också på plats för en stor. Marten de Roon dök upp i första halvlek för att spela hjälte för hemmalaget. Mittfältaren gjorde men hans mål förkastades. Alexis Sánchez bar en Arsenl tröja gjorde innan halvtid på andra sidan av fältet faktiskt av en underbar bit.

Middlesbrough tog övertaget i handen och tycktes gå på jakt efter vinst, men flera möjligheter användes inte. Özil skulle därför vara i den 71: a minuten match vinnare med bollen nära att tänka alert.

Arsenal tog bortaseger tack vare 57 poäng och levererar en sjätte plats på. The Gunners hoppas på en plats i topp fyra, men även vinna uppskjuten match, är chansen att denna lilla.