Choď na obsah Choď na menu

Kanté och Conte slå United i överhettad FA Cup konflikt

14. 3. 2017

Helgen är över, men på måndag kväll, är fotbollsfans bär Billiga fotbollströjor behandlas med en vacker fotboll strid. I kvartsfinalen i FA-cupen gjorde Chelsea och Manchester United är ett magnifikt skådespel, där gruppen av Antonio Conte som vinnare kom ut på toppen 1-0. N'Golo Kanté vände hit match-vinnare för kvällen, gjorde det enda målet i fältet.

När spelet började, Chelsea tog omedelbart initiativ, men United målvakten David De Gea visade sin klass med två stora räddningar. Å andra sidan var Henrich Mchitarjan nära öppningsmålet. I den 35: e minuten antände konflikt egentligen bara när Ander Herrera i felet gick mot Eden Hazard. Att misstro av alla på United spanjoren fick sitt andra gula kort och besökarna fick fortsätta med tio män.

Efter femton minuter, kyl i resten Chelsea vände den andra halvan av vingskruvarna, med en snabb mål av N'Golo Kanté tillbaka. Det var det andra målet för säsongen för den franska mittfältaren i en Chelsea tröja, som anmärkningsvärt i ligan matchen mot United hade gjort sitt första mål för Chelsea.

I slutskedet försökte tio United fortfarande att kvittera, inklusive Paul Pogba kom med ett skott nära 1-1, men Chelsea stod fast. Således kommer ledaren för Premier League avancera till semifinal i FA-cupen, som kommer att ta Tottenham Hotspur.